Ninotchka

Ninotchka - cuteness overload

På en rejse til Kirgisistan i 2015 mellemlandede jeg i Moskva, hvor jeg faldt fuldstændig pladask for nogle bamser, jeg aldrig havde set magen til - totalt cuteness overload.

Der skulle en stor portion research og tålmodighed til, før jeg fik kontakt til Katya Voronaya, som er kvinden bag bamserne. I dag er jeg eneforhandler af Voronaya Toys i Danmark.

CVR: 32047904
MobilePay: 80004

 

 

Bagom bamserne

Katya Voronayas bamser er syet i hånden og stoppet med masser af kærlighed. Det er nok derfor, de er fulde af spræl og personlighed.

Den dygtige designer bor i Sergiev Possad lige uden for Moskva, hvor hun - fra det skønneste lille træhus - driver virksomheden Voronaya Toys sammen med sin kæreste, Maxim.

Katya er uddannet fra Designskolen i Moskva og var oprindeligt børnebogsillustrator - indtil hun og Maxim en dag fandt på at virkeliggøre de fine bamser, hun sad og tegnede. Resultatet blev de her uimodståelige små fætre.

Katya Voronaya

Katya Voronaya uden for det lille træhus i Sergiev Possad.

Følg os

Du kan følge Ninotchka og de nuttede bamser både på Facebook og Instagram. Der er jævnligt små konkurrencer og give-aways, så du kan være heldig at vinde en af de fine bamser.

Følg Ninotchka på Facebook

Følg Ninotchka på Instagram

Find din yndlingsbamse fra Voronaya Toys

Alle Voronayas bamser er syet i hånden, og der findes kun nogle få af hver. Her er ingen stang-bamser, kun haute couture.

De små katte, kaniner og bjørne koster 359,-
De store katte, kaniner, bjørne og grise koster 399,-

Fragt på 49,- kommer oven i prisen. Du kan også vælge at hente bamsen hos Ninotchka på Frederiksberg - efter aftale.