Ich bin ein Bornholmer

TEKST
Søger I en freelance tekstforfatter? Uanset om I skal bruge tekst fx til en hel direct mail kampagne, en faglig artikel til en bestemt branche eller en enkel, målrettet salgsbrochure, er det sikkert: Jeg kan levere teksten! Mere end 10 års erfaring som tekstforfatter betyder, at jeg hurtigt kan sætte mig ind i nye - ofte komplekse - emner, brancher og målgrupper. Og nok så vigtigt: Jeg skriver, så folk forstår det.
WEB

Er tiden løbet fra jeres website? Er det ikke mobiloptimeret?
Og er der hverken en webredaktør eller tekstforfatter i huset til at tage sig kærligt af det? Jeg kan optimere jeres website! Websitet er jeres ansigt udadtil og en vigtig kanal til at få kunder i butikken. Og selv om I måske tænker, 'har vi råd til at hyre en freelance webredaktør?', så er spørgsmålet måske nærmere:
Har I råd til at lade være?

SEO
Seo er en videnskab. Jeg er på ingen måde ekspert i hard-core teknisk søgemaskineoptimering, men jeg har mange års erfaring med on-page seo, og jeg skriver tekster med høj seo-værdi. Hvis I gerne vil ligge over jeres konkurrenter i søgeresultaterne, så lad mig SEO-optimere indholdet på jeres hjemmeside og sørge for, at Google bliver glad(ere).

MINE REFERENCER

Som freelancer har jeg løst opgaver for en lang række private og offentlige virksomheder. Se udtalelser fra tidligere udførte projekter.

It has always been a pleasure working with Nina ... as a supplier and consultant. Nina has a whole hearted approach to the work she is doing that shines through in her quality of work and results.

- Thomas Kolenda COO

Sigma Estimates

Nina is a very professional communications expert and strong team player with a great sense of humor.

Stefan Vilner

Senior HR Business Partner at Vestas